In de onderstaande video wordt uitgelegd hoe je jouw bekwaamheidspaspoort opent:

Afbeeldingen in video kunnen iets afwijken van werkelijke weergave.

In de onderstaande video wordt uitgelegd hoe je als docent gepland klassikale activiteiten kan vinden:

Het dashboardscherm geeft u informatie over de activiteiten die voor u van belang zijn. Door middel van tegels (widget) wordt u op de hoogte gehouden van de status van getoonde activiteiten. Als er geen activiteiten zijn, worden de widgets niet getoond of er wordt een 0 weergegeven.

Wanneer je inlogt als medewerker zie je volgende tegels in je menu:

• Evaluaties
  • Klassikale activiteit
  • Favorieten
  • Bekwaamheidspaspoort
  • Nieuws
  • Verplichte opleidingen

Verplichte opleidingen en bekwaamheidspaspoort kunt u ook zien via uw portfolio.
Zie Portfolio- Profiel Header

In het bovenste witte menu balk zie je volgende opties:

• Berichten
  • Hulp Hugo
  • Profiel
  • Uitloggen knop

De tegel Deelnemer geeft weer voor hoeveel klassikale opleidingen u bent ingeschreven. U hebt hiervan ook een mail gekregen en een vergaderverzoek in Outlook.

Als u op de tegel klikt, krijgt u een overzicht van de klassikale scholingen waarop u bent ingeschreven, met informatie over datum, tijd en locatie.

De tegel Docent heeft u als u als docent gekoppeld bent aan een opleiding en daarmee docentenrechten hebt gekregen.

Als u op de tegel klikt, ziet u de lessen waarvoor u bent ingeroosterd. Als u een sessie opent, krijgt u informatie over:

• datum,
  • begin- en eindtijd,
  • locatie,
  • het aantal inschrijvingen.

Als u op de tegel klikt, ziet u de opleiding waar u de presentielijst nog moet invoeren.

De tegel Presentie heeft u op het scherm als U een klassikale les hebt gegeven en de presentielijst en de mogelijke resultaten moeten nog worden ingevoerd.

Presentie bewerken is rechtstreeks vanaf een mobiel apparaat mogelijk, tijdens de scholing.

Als docent heeft u de optie om een presentielijst op te vragen en te downloaden in PDF format.

Ga naar de betreffende presentie en klik op bovenstaande PDF icon, er komt een pop up tevoorschijn wat u precies wil hebben in uw PDF lijst

De tegel Favorieten toont het aantal opleidingen waarvan u hebt aangegeven dat u deze nog wilt uitvoeren of volgen.

De tegel Dossier toont het aantal dossieritems, ingeleverd door uw medewerkers, wat u als afdelingshoofd nog moet verwerken

De tegel Resultaten invoeren toont u het aantal beoordelingen die u moet invoeren als u als beoordelaar gekoppeld bent aan een bekwaamheid OF u kunt hier zoeken naar medewerkers waarbij u een beoordeling hebt gedaan.

Als u op de tegel klikt zijn er 2 mogelijkheden:

• Openstaande aanvragen
  • Medewerkers beoordelen

Zoek bij medewerkers beoordelen op naam van de gebruiker die u wenst in te zien. Hier ziet u de beoordelingen die al zijn gedaan en welke nog openstaan.

De tegel Bekwaamheidspaspoort toont de status van de door u behaalde bekwaamheden.

Als u op de tegel klikt, opent u uw bekwaamheidspaspoort in uw portfolio.

De tegel Verplichte opleidingen toont de status van de, aan u, verplicht toegewezen opleidingen.

Als u op de tegel klikt, wordt u naar het overzicht van uw verplichte opleidingen geleid in de catalogus.

De tegel Protocollen wordt in elke organisatie ietwat anders vormgegeven.

Het is in ieder geval een tegel die toegang geeft tot een externe link waar de protocollen van de organisatie te vinden zijn.

Op deze externe pagina moet vaak ook (weer) ingelogd worden.

Omdat dit een externe pagina betreft kunnen wij, als SDB Servicedesk, hier helaas geen support voor bieden.