Op het dashboard kun je via de tegel bekwaamheden rapport een rapportage generen van de voortgang van de bekwaamheden waar je manager van bent. Als beheerder kun je de voortgang van alle bekwaamheid bekijken van  alle afdelingen / functies bekijken. 


 

Als je op de tegel klikt zie je een overzicht van alle bekwaamheden. In dit rapport kun je zoeken naar specifieke bekwaamheden  via 'Bekwaamheid zoeken'.  Na het zoeken van de bekwaamheid zie de betreffende bekwaamheid met een voortgangsbalk die aangeeft hoeveel personen voor alle afdelingen bekwaam zijn. 


Door de filterbalk aan de rechterkant in te zetten kun je verder een filtering maken op basis van één of meerdere Afdeling / Functie combinaties.


De rapportage kan indien gewenst  geëxporteerd worden via Excel of PDF rechtsboven in de balk. 

Als de rapportage geëxporteerd wordt zal er nog een pop-up venster getoond worden waarbij je kunt aangeven welke gegevens je wilt exporten.


Via het info - icoontje worden er verdere details getoond over de status van de bekwaamheid per gebruiker. Hieronder meer uitleg de betekenis per kolom:

  • Medewerker: de naam van de gebruiker en daaronder de rol van de gebruiker. Links naast de naam wordt aangetoond wat de status is van de voortgang van de bekwaamheid, dit zijn:
    • Groen = bekwaam / vrijstelling 
    • Oranje = bekwaamheid verloopt bijna (zie ook verloopdatum kolom)
    • Rood = bekwaamheid is verlopen 
  • Afdeling; de afdelingsnaam wordt hier getoond
  • Voortgang: hier wordt de voortgangspercentage getoond van de bekwaamheid van de gebruiker. Let op als een gebruiker vrijstelling heeft en de activiteiten niet voltooid heeft binnen de bekwaamheid, blijft de voortgangsbalk leeg.
  • Verloopdatum: als een bekwaamheid  kan verlopen zal hier de verloopdatum getoond worden 
 Dit overzicht kan ook geëxporteerd worden via Excel of PDF rechtsboven in de balk.