Rapportage weekoverzicht

Als beheerder kun je het weekoverzicht van de klassikale opleidingen inzien.  Dit weekoverzicht heeft als doel om  werkzaamheden die klaar staan voor deze week met betrekking tot klassikale opleidingen bekeken kunnen worden. Voor meer informatie Klik hier

Via de filter instellingen kun je een bepaalde tijdsperiode en/of specifieke klassikale opleiding invoeren om vervolgens de rapportage weekoverzicht via Excel of PDF te exporteren.