Rapportage docenten klassikale opleidingen en uren lesgegeven

Als beheerder heb je een overzicht van alle gebruikers die de rol docent hebben. Dit overzicht is te vinden via Beheer > Klassikaal > Docenten

Door op een docent te klikken wordt er een gedetailleerd overzicht getoond. Door een vanaf / tot datum in te vullen zal er een overzicht getoond worden welke klassikale opleidingen deze docent heeft begeleid en hoeveel uur er is lesgegeven.

Het overzicht kan als rapportage in PDF en/of Excel geëxporteerd worden. De filtering die is ingesteld zal gehandhaafd worden in de rapportages.