Hoe kan ik een opdracht aanpassen?

1. Klik op submenu 'Producten en Feedback'
  2. Klik vervolgens op het tabblad ‘Opdrachten ’
  3. Klik bij de desbetreffende opdracht op de drie puntjes rechtsboven.
  4. Klik in het menu dat verschijnt op  ‘bewerken’.
  5. Pas desgewenst de naam, beschrijving en/of gekoppelde thema’s van de opdracht aan. Gekoppelde periodes aan de gekozen thema’s worden automatisch bijgewerkt.
  6. Klik op de  knop ‘opslaan’.

Waar kan ik nieuwe opdrachten toevoegen in de vorm van een document?

1. Klik op submenu 'Producten en Feedback'
  2. Klik vervolgens op het tabblad ‘Opdrachten ’
  3. Klik rechtsonder op de ‘+’ knop om een opdracht toe te voegen.
  4. Klik op de gele knop ‘Kies een opdracht’.
  5. Selecteer op je computer het bestand dat je wilt uploaden.
  6. Voer in het nieuwe venster de naam in en selecteer de thema’s waaraan je de opdracht wilt koppelen door op het veld ‘Selecteer thema’ te klikken. De (eventueel) bijbehorende periode wordt automatisch aangevuld.
  7. Typ (optioneel) een beschrijving van de opdracht.
  8. Klik op ‘Toevoegen’.

Hoe verwijder ik een opdracht?

1. Klik op submenu 'Producten en Feedback'
  2. Klik vervolgens op het tabblad ‘Opdrachten’
  3. Klik bij de desbetreffende opdracht op de drie puntjes rechtsboven.
  4. Klik in het menu dat verschijnt op de knop ‘verwijderen’.
  5. Klik in het waarschuwingsvenster dat verschijnt op de knop ‘verwijderen’ om de opdracht definitief te verwijderen.

Let op: houd er rekening mee dat gekoppelde thema’s en of bronnen worden losgekoppeld.

Hoe kan ik na het uploaden van opdrachten en bronnen deze later nog koppelen?

Ja, dit is mogelijk. Je kunt bestaande bronnen koppelen aan bestaande opdrachten. Dat doe je als volgt:

1. Klik op submenu 'Producten en Feedback'
  2. Klik vervolgens op het tabblad ‘Opdrachten’
  3. Je ziet een overzicht van alle beschikbare opdrachten.
  4. Filter de opdrachten desgewenst door in de thema zoekbalk bovenaan een thematag te selecteren.
  5. Klik op de afbeelding van de opdracht om deze te bekijken.
  6. Klik bovenaan op de drie puntjes rechtsboven en klik op bronnen
  7. Klik rechtsonder op de ‘+’ knop.
  8. Klik in het verschenen venster onderaan op ‘Of selecteer een bestaande bron…’ en kies de bron die je wilt koppelen.
  9. Klik op de knop ‘toevoegen’ om de bron te koppelen. Deze verschijnt direct in het overzicht ‘gekoppelde bronnen’.

Hoe kan ik nieuwe thema’s aanmaken?

1. Klik op submenu 'Producten en Feedback'
  2. Klik vervolgens op het tabblad ‘Opdrachten’
  3. Open de filterbalk (staat automatisch open)
    Klik op Thema's toevoegen/bewerken
  4. Klik op '+Thema' en voer in het verschenen venster de naam, beschrijving en periode (optioneel) van het thema in en klik op de knop ’toevoegen’.

Hoe kan ik een opdracht aan andere thema’s koppelen?

1. Klik op submenu 'Producten en Feedback'
  2. Klik vervolgens op het tabblad ‘Opdrachten’
  3. Klik bij de desbetreffende opdracht op de drie puntjes rechtsboven.
  4. Klik in het menu dat verschijnt op  ‘Bewerken’.

5. Pas gekoppelde thema’s van de opdracht aan door op het themaveld te klikken en de betreffende thema’s te kiezen.
  6. Klik op de knop ‘opslaan’.