Het komt regelmatig voor dat iemand doorgroeit tot de functie van teamleider (manager). Als teamleider heb je recht op extra functionaliteiten in het SDB Leerplatform. Welke functionaliteiten dit zijn vind je hier.

Als men de functie van diens' collega wijzigt in SDB HR, wordt deze wijziging automatisch doorgevoerd in het SDB Leerplatform, mits de instellingen hiervoor goed staan ingericht. Het inrichten van deze instellingen doe je in SDB HR en dit kan als volgt:

1. Je selecteert het kopje 'HR' in het hoofdmenu.
  2. Je klikt op 'accorderingsfuncties'.
  3. Je kiest bij de functieomschrijving van 'teamleider' voor 'bewerken'.
  4. Zet het vinkje aan in de kolom 'Is Leidinggevende.
  5. Klik op 'opslaan'.

Let op! Het is slechts bij één functie mogelijk om het vinkje 'verbinden aan API' aan te zetten. Bij het opslaan van een 'twee vinkje', wordt het 'eerste vinkje' automatisch uitgezet.