Als beheerder kun je via Beheer > Toetserbeheer > Instellingen de toets functionaliteit naar wens instellen.

In het tabblad Instellingen zijn de volgende functies instellingen beschikbaar:

• Schakelaar 1: 'Gebruiker kan zelf toetser kiezen (indien meerdere beschikbaar. Indien uitgeschakeld wordt automatisch de eerste beschikbare toetser gekozen.
  • Schakelaar 2: 'Gebruiker kan tijdslot kiezen' uit de agenda van de toetser. Indien uitgeschakeld wordt automatisch het eerste beschikbare tijdslot gekozen.
  • Schakelaar 3: 'Gebruiker kan toets momenten combineren. Dit betreft een globale instelling die het combineren van toets momenten binnen één tijdslot mogelijk maakt. Combinaties zijn mogelijk op basis van de tijdsduur instellingen onder deze schakelaar.
  • Standaard duur toets blok in minuten (tekst veld): De hoeveelheid tijd die in de agenda van de toetser wordt gereserveerd.
  • Standaard duur toets (tekst veld): De hoeveelheid tijd die voor één toets activiteit (hier kan van afgeweken worden per activiteit).