Hieronder vind je een stappenplan over hoe je kunt betalen in de SDB Webshop.

1. Nadat al jouw aankopen in het winkelwagentje zijn geplaatst, klik je op de winkelwagen.

2. Controleer de winkelwagen en vul eventueel ook de 'coupon code' in. Nadat dit is gedaan klik je op afrekenen.

3. Controleer of de ingevoerde adres gegevens correct zijn en klik daarna op verder.

4. Selecteer de gewenste betaalmethode en klik op betaal nu.

5. Bedankt voor jouw bestelling. Start je e-learning in de SDB omgeving.