Hoe upload ik een bron?

• Klik op submenu 'Bronnen'
  • Klik rechtsonder op de oranje ‘+’ knop om een bron toe te voegen
  • Sleep het gewenste document in het venster of klik op de oranje knop ‘Kies een bron’ om het document te uploaden of voeg een video of website toe door de link in het venster in te voeren.
  • Geef vervolgens de bron een passende naam
  • Op de tweede regel zie je dat de bron standaard niet aan een opdracht gekoppeld is (’Niets geselecteerd'). Klik eventueel op deze regel en selecteer een opdracht om het product hieraan te koppelen
  • Als je het product koppelt aan een opdracht, worden de bijbehorende thema’s automatisch gekoppeld. Heb je geen opdracht gekozen, dan kun je zelf thema’s kiezen door op deze regel te klikken en betreffende thema’s te selecteren.
  • Klik op ‘Toevoegen’ om de bron definitief te plaatsen.

Hoe vind ik de juiste bron?

• Klik op submenu 'Bronnen'
  • Door middel van het gebruik van de filter balk aan de rechterkant kun je via het zoekveld en/of filteringen de gewenste bron opzoeken.