Het kan zijn dat TCG vóór Release 21 van Online Studio een cursus voor uw organisatie heeft gemaakt die u nu zelf onderhoudt in Online Studio.
Om in deze bestaande cursus de nieuwe functionaliteiten van het sjabloon Geavanceerd te kunnen gebruiken, kunt u de knop 'upgrade pagina' gebruiken.

Doorloop de volgende stappen:

1. Klik op de pagina die u wilt upgraden.

2. Klap het menu van de pagina open en kies voor 'upgrade pagina'.

3. De pagina is geüpgraded. U krijgt wel een controle melding. Controleer de pagina of deze goed geüpgraded is.

4. Is uw pagina niet goed geüpgraded, dan kunt u via het uitklapmenu van de pagina de upgrade ongedaan maken.

Let op!

U kunt het upgraden van een pagina niet meer ongedaan maken als u een andere pagina upgradet.