Tijdens de ontwikkeling van een cursus kunt u in Online Studio ook een losse pagina tussentijds afspelen.

1. Selecteer de pagina die u wilt afspelen.
  2. Klik op 'speel af'.
  3. De pagina wordt afgespeeld in de player van Online Studio (in een frame).
  4. Wanneer u klaar bent met het bekijken van de pagina klikt u op 'Afsluiten'.

Tip!

Wanneer u de pagina liever bekijkt in een nieuw venster kunt u dit links onderaan aangeven bij het vakje ‘openen in nieuw venster’.
In het nieuwe venster kunt u het scherm vervolgens aan uw schermgrootte aanpassen door in het hamburgermenu op 'Instellingen' te klikken. In het pop-up scherm dat verschijnt, zet u een vinkje voor schalen.