Tijdens de ontwikkeling van een cursus kunt u in Online Studio ook een losse theorie- of toetsmodule tussentijds afspelen.

1. Selecteer de module die u wilt afspelen. In dit voorbeeld is de module 'Theorie' geselecteerd.
  2. Klik op 'speel af'.
  3. De module opent in een pop-up venster. Onderaan in dit venster ziet u een aantal opties:

• Klik op 'openen in een nieuw venster' om de module te bekijken in een nieuw venster.
  • Klik op 'Afsluiten' om het afspelen te beëindigen.
  • Klik op 'Herstarten' om de module opnieuw af te spelen vanaf het begin.

Tip!

Wanneer u de module liever bekijkt in een nieuw venster kunt u dit links onderaan aangeven bij het vakje ‘openen in nieuw venster’.
In het nieuwe venster kunt u het scherm vervolgens aan uw schermgrootte aanpassen door in het hamburgermenu op 'Instellingen' te klikken. In het pop-up scherm dat verschijnt, zet u een vinkje voor schalen.