Met de optie 'Goede antwoordoptie indicatie' kunt u aangeven of en wanneer het groene vinkje (juiste antwoord) zichtbaar is na het beantwoorden van een vraag. U kunt kiezen tussen de volgende opties:

• 'Altijd aan': De cursist krijgt na het beantwoorden van de vraag, ongeacht welk antwoord wordt gekozen, het groene vinkje te zien bij het juiste antwoord.
  • 'Bij correct beantwoorde vraag': De cursist krijgt alleen bij het goed beantwoorden van de vraag, het groene vinkje te zien bij het goede antwoord.
  • 'Nooit': De cursist krijgt nooit het groene vinkje te zien bij het goede antwoord.

De optie 'goede antwoordoptie indicatie' staat standaard ingesteld op 'altijd aan'. Wilt u dit wijzigen? Volg dan de stappen hieronder.

1. Selecteer een theoriemodule in het linkermenu en klik op 'opties'.

2. Het venster 'module opties' wordt geopend. Open het dropdown menu van 'goede antwoordoptie indicatie' en klik op een van de opties.

3. Klik vervolgens op OK.