In de onderstaande video wordt uitgelegd hoe je jouw bekwaamheidspaspoort opent:

Afbeeldingen in video kunnen iets afwijken van werkelijke weergave.

Dashboard:

De startpagina van de Minerva leeromgeving. Hier worden de uit te voeren activiteiten weergegeven.

Catalogus:

• Weergave in lijst of tegels.
  • Zoekfunctie op filters:
    Selectie: Favorieten en/of verplicht

• favorieten - toont de scholingen die U als favoriet  heeft gekenmerkt.
      • verplicht - toont de verplicht toegewezen opleidingen.

Selectie op type - alles, klassikaal, e-learning of Micro                     Learning.

Selectie op status - alles of gedaan of niet-gedaan of                     gestart.

Portfolio: toont de "eigen" gegevens van gebruikers

• Bekwaamheden
  • Verplichte opleidingen - als verplichte opleidingen zijn toegewezen
  • Resultaten - van de afgeronde scholingen en de mogelijkheid een certificaat te downloaden
  • Dossier - toont dossieritems (elders gevolgde of niet centraal georganiseerde deskundigheid bevorderende activiteiten ) en de status van het item
  • Inschrijvingen - klassikaal georganiseerde leeractiviteiten, verdeeld in Vanaf nu en Verleden
  • Catalogus interesses - als u heeft ingeschreven voor opleidingen zonder rooster in de toekomst
  • Afdelingen - de eigen afdeling
  • Profiel - NAW en registratienummers
  • Evaluaties

Help

• In het witte menu balk vind je de helppagina's van Minerva terug

Zoeken

• U kunt de zoekfunctie ook openen met het icoon rechts in de bovenbalk
  • Met de zoekfunctie wordt op de ingevoerde term gezocht in de catalogus, de afdelingen en de gebruikers van de leeromgeving.

Aantal actieve gebruikers.