Mijn Berichten en notificaties

Er is een communicatiesysteem aan SDB leerplatform. Hiermee kunnen medewerkers elkaar berichten sturen ofwel een beheerder een bericht versturen aan de gehele afdeling.

U kunt zelf berichten maken door op Mijn berichten te klikken. Deze vind je rechtsboven in het witte menu balk terug

Vervolgens kunt u rechtsonder in het scherm op het plusje klikken, en heb je de optie om een bericht te versturen naar medewerkers, klas of afdeling.

1. U selecteert een medewerker uit het domein van de organisatie.
  2. U kunt bijlagen, Word, Excel, Powerpoint, PDF of afbeeldingen toevoegen tot de grootte van 50Mb.
  3. Het door u ingevoerde onderwerp wordt bij de ontvanger getoond. (verplicht veld)
  4. Voer uw bericht in
  5. verzenden doet u rechtsonder in het scherm met de knop

Ontvangen

U opent het bericht door op het bericht te klikken/tikken. Om het bericht te beantwoorden of te verwijderen klikt u op het kruisje rechts in de berichtenbalk.

Als uw inbox vol is, kunt berichten zoeken of filteren op naam van de afzender.

Verzonden

In de outbox toont de door u verstuurde berichten. U kunt een bericht openen door op het bericht te klikken/tikken.

Ook in de outbox kunt u gebruik maken van een zoek- en filterfunctie.

Instellingen

In de instellingen kunt u de volgende onderdelen zelf aangeven:

• E-mail notificatie: Als u deze optie aan vinkt ontvangt u bij nieuwe berichten ook een e-mail.
  • E-mail samenvatting: U kunt aangeven in welke frequentie u een samenvatting wilt ontvangen van het aantal ongelezen berichten in de berichten box. De frequentie kan zijn:
    • Nooit - geen samenvatting
    • Dagelijkse samenvatting
    • Wekelijkse samenvatting
    • Maandelijke samenvatting