Niet elke organisatie staat het toe om als medewerker een e-learning te resetten. Deze instelling kan alleen door de beheerder van de organisatie aangepast worden.

Resetten van een e-learning

1. Zoek de e-learning op in de catalogus, te vinden in het hoofdmenu, bijvoorbeeld de e-learning 'Intramusculair injecteren | In het kort'
  2. Klik op de betreffende e-learning.
  3. Klik op Reset
  4. Er zal een pop-venster getoond worden met onderstaande melding. Klik nogmaals op Reset.
  5. De e-learning is nu gereset en je kunt deze e-learning opnieuw starten.