Een catalogusitem maken van een LTI link
 

Na het aanmaken van een nieuwe LTI koppeling (via het + icoontje) worden de gegevens opgeslagen als LTI. De titel van de LTI wordt na het opslaan de naam van de LTI link en na het publiceren de naam van het catalogusitem.  Kies bij voorkeur een unieke titel om catalogusitems met identieke namen te voorkomen. Fouten of ontbrekende verplichte onderdelen voorkomen dat de LTI kan worden opgeslagen. Na het opslaan van de LTI link kan deze, met de drie puntjes aan de rechterkant worden afgespeeld of gepubliceerd.

Hieronder worden de knoppen verder uitgelegd:


  • Afspelen: Het afspelen is om de module functioneel te testen voordat deze wordt gepubliceerd. Als het afspelen niet lukt, dan heeft het publiceren ook geen zin. Het afspelen bevat verder alle functionaliteiten die later ook bij het catalogusitem zo werken. Alleen beheerders kunnen de module afspelen. Andere medewerkers hebben geen toegang tot de LTI Beheer functionaliteit en die hebben dus niet de mogelijkheid.
  • Publiceren: Bij het publiceren wordt er een catalogusitem aangemaakt. De naam van het catalogus item wordt ingesteld bij het publiceren. Na het aanpassen van de titel van de LTI link en opnieuw publiceren wordt de nieuwe titel gebruikt als catalogusitem naam. Als het catalogusitem van naam moet veranderen dan kan dat door de LTI link aan te passen (en opnieuw te publiceren) of door het de titel in de catalogus zelf aan te passen.


    Let op: Bij het opnieuw publiceren zal altijd de naam van de LTI titel gebruikt worden om het catalogusitem aan te passen.


De inhoud van een gepubliceerd catalogusitem kan alleen worden gewijzigd door het wijzigen van de Lauch Url. 

Op het moment dat de  Launch Url gewijzigd wordt, en opgeslagen is, wordt de nieuwe link meteen gebruikt voor alle medewerkers die aan het catalogusitem gekoppeld zijn.  Voor het wijzigen van de inhoud is het niet nodig om het catalogusitem opnieuw te publiceren.