Let op! Indien je gebruikt maakt van een HR koppeling (via SDB HR, AFAS of Visma Raet)  zijn deze acties niet benodigd. Er wordt een dagelijkse synchronisatie gedaan vanuit het HR systeem.

Verwijderen functie medewerker

U kunt als beheerder in het portfolio van de medewerker een functie verwijderen. In het portfolio > Afdelingen staat  genoteerd in welke afdeling(en) deze medewerker staat ingesteld.

Als u in het portfolio op de 3 puntjes klikt naast  de afdeling zal er een knop Functies beheren getoond worden. Klik hier op.

Het pop-up scherm zal tonen met welke functie(s) de medewerker gekoppeld is aan de afdeling. Als beheerder kun je de functies aan of uitvinken.

Let op: na het uitvinken van een functie kan de synchronisatie tot wel 30 minuten in beslag nemen.  Dit betekent dat de wijzigingen pas zichtbaar zijn na die tijd.

Let op: Als een functie verkregen is via een automatische import kan dit niet gewijzigd worden.