Waar kan ik de Feedback vragen?

1. lik op submenu 'Producten en Feedback'
  2. Klik vervolgens op een product die je hebt aangemaakt en open het document / video waar je feedback wilt  vragen
  3. Druk op de 3 puntjes naast het document en dan op 'Feedback Vragen'
  4. In het pop-up venster kun je één of meerdere gebruikers van verschillende rollen selecteren om feedback aan te vragen. Selecteer de gewenste gebruikers en klik op 'Verzoek Versturen'.
  5. Je ontvangt een notificatie dat de notificatie succesvol is verzonden.
  6. De gebruikers ontvangen een notificatie in hun berichtenbox met je feedback aanvraag.