De gebruiksrapportage geeft inzicht in het aantal actieve gebruikers en hun e-learning gebruik. Alleen een beheerder heeft toegang tot deze rapportage.

(Let op : Deze functionaliteit kan geactiveerd worden door je business consultant)

Instructies Gebruiksrapportage

Op het dashboard vind je als beheerder de tegel: 'Gebruikersrapportage'.

Als je op de tegel klikt, ga je naar de omgeving waar je de gebruikersrapportage kan genereren.
Binnen deze omgeving kan je de periode selecteren waarbinnen je de gebruikersrapportage wil ontwikkelen. Vervolgens klik je op 'genereer rapportage'.

Daarna verschijnt de gebruikersrapportage.