Hoe nodig ik mijn coach uit om feedback te geven?

1. Klik op submenu 'Producten en Feedback'
  2. Klik vervolgens op het tabblad ‘Producten’
  3. Open jouw eigen product waar je feedback op wilt ontvangen
  4. Klik op de 3 puntjes en dan op ‘Coaches koppelen’.
  5. Selecteer de gewenste coach(es) uit de lijst en klik tot slot op ‘Coaches (ont)koppelen’ om de geselecteerde coaches per direct toegang te geven tot hun product.
  6. De gekozen coaches hebben nu toegang tot jouw product. De coach ontvang een melding in de berichten box.

Hoe ontneem ik de toegang van coaches to mijn product?

1. Klik op submenu 'Producten en Feedback'
  2. Klik vervolgens op het tabblad ‘Producten’
  3. Open jouw product met de gekoppelde coach(es)
  4. Klik op de 3 puntjes en vervolgens op ‘Coaches koppelen’
  5. Vink de gekoppelde coaches uit en klik rechtsonder op de knop ‘Uitnodiging versturen'
  6. De coaches kunnen jouw product nu niet meer bekijken

Hoe geef ik Feedback?

1. Klik op submenu 'Producten en Feedback'
  2. Klik vervolgens op het tabblad ‘Producten’
  3. Je ziet hier de meest recente producten van jouw mede deelnemers. Als je andere eerder geüploade producten van deelnemers wilt bekijken, kun je gebruik maken van de tags om precies te vinden wat je zoekt.
  4. Klik op het product waarop je feedback wilt geven
  5. Feedback geven kan op drie manieren:

Tekst:

• Klik rechtsboven op de button 'Nieuwe Feedback'
  • Vervolgens typ je jouw feedback in het verschenen tekst veld rechts naast het document.
  • Klik op de ‘Toevoegen’ om jouw feedback definitief naast het document te plaatsen.

Tekening:

• Klik onder het document op de knop ‘Feedback: tekenen’ en kies vervolgens de gewenste kleur.
  • Teken in het document.
  • Vervolgens typ je jouw feedback in het verschenen tekst veld rechts naast het document.
  • Klik op de knop ‘Toevoegen’ om jouw feedback definitief naast het document te plaatsen.

Selectie:

• Klik onder het document op de knop ‘Feedback: selecteren’ en vervolgens op ‘omlijnen’.
  • Selecteer in het document het gewenste gebied waarop je feedback wilt geven door een vierhoek te trekken.
  • Vervolgens typ je jouw feedback in het verschenen tekstveld rechts naast het document.
  • Klik op de knop ‘Toevoegen’ om jouw feedback definitief naast het document te plaatsen

Hoe geef ik feedback op een video?

• Klik op submenu 'Producten en Feedback'
  • Klik vervolgens op het tabblad ‘Producten’
  • Je ziet hier de meest recente producten van jouw mede deelnemers. Als je andere eerder geüploade producten van deelnemers wilt bekijken, kun je gebruik maken van de tags om precies te vinden wat je zoekt.
  • Klik op het product waarop je feedback wilt geven
  • Feedback geven kan op twee manieren:

Tekst:

• Klik rechtsboven op de button 'Nieuwe Feedback'
  • Vervolgens typ je jouw feedback in het verschenen tekst veld rechts naast de video.
  • Klik op de ‘Toevoegen’ om jouw feedback definitief naast het document te plaatsen.

Tijdstip:

1. Selecteer een tijdstip van de video waarop jij feedback wilt geven (via de schuifbalk van de video)
  2. Klik op de knop ‘geef Feedback op dit tijdstip van de video’
  3. Vervolgens typ je jouw feedback in het verschenen tekstveld rechts naast het document.
  4. Klik op de knop ‘Toevoegen’ om jouw feedback definitief naast het document te plaatsen

Hoe waardeer ik ontvangen feedback?

1. Klik op submenu 'Producten en Feedback'
  2. Klik vervolgens op het tabblad ‘Producten’
  3. Je ziet hier alle producten en selecteer hierbij het gewenste product van jou
  4. Scrol en selecteer het gewenste product waarop je feedback hebt ontvangen
  5. Klik rechts naast jouw product op de feedback die je wilt waarderen
  6. Klik op ‘Kies een waardering’ en kies een passende waardering voor de ontvangen feedback
  7. Typ vervolgens een toelichting op jouw waardering
  8. Klik op de knop ’toevoegen’ om jouw waardering definitief te plaatsen

Hoe verstuur ik een feedbackverzoek voor mijn product?

1. Klik op submenu 'Producten en Feedback'
  2. Klik vervolgens op het tabblad ‘Producten
  3. Klik rechtsboven op ‘Feedback Vragen’
  4. Vink Deelnemers, Opleiders en/of Expert aan waarvan je feedback wilt ontvangen
  5. Klik op de knop ‘ Verzoek Versturen’

Hoe kan ik een product uploaden (document / video)?

1. Klik op submenu 'Producten en Feedback'
  2. Klik vervolgens op het tabblad ‘Producten’
  3. Klik vervolgens op + icoontje  rechtsonder om een nieuw product aan te maken
  4. Via 'Kies product' kun je een document uploaden of je kunt een link invoeren (video of website).

5. Wacht even tot het product geüpload en geconverteerd is
  6. Geef in het venster dat verschijnt het product een passende naam
  7. Op de tweede regel zie je dat het product standaard niet aan een opdracht gekoppeld is. Klik eventueel op deze regel en selecteer een opdracht om het product hieraan te koppelen. Als je het product koppelt aan een opdracht, worden de bijbehorende thema’s en periodes automatisch gekoppeld. Heb je ‘Geen opdracht’ gekozen, dan kun je zelf thema’s kiezen door op deze regel te klikken en betreffende thema’s te selecteren. De bijbehorende periodes worden dan weer automatisch toegevoegd. Verder kan je ervoor kiezen om het product af te schermen voor mededeelnemers door het schuifje op de laatste regel aan te zetten.
  8. Klik op ‘Toevoegen’ om het product definitief te plaatsen

Let op: alleen bestanden tot 50 Mb kunnen worden geüpload, met de volgende bestandstypen: .doc, .docx, .ppt, .pptx, .xls, .xlsx, .jpg, .png, .pdf

Zichtbaarheid van een product

1. Klik op submenu 'Producten en Feedback'
  2. Klik vervolgens op het tabblad ‘Producten’
  3. Je ziet hier alle producten en selecteer hierbij het gewenste product van jou
  4. Via de 3 puntjes kun je aangeven of het product zichtbaar is

Validatie van een product

Producten die gemarkeerd staan met een blauw hoedje zijn gevalideerd door de opleider(s)

1. Klik op submenu 'Producten en Feedback'
  2. Klik vervolgens op het tabblad ‘Producten’
  3. Open het gewenste product om het hoedje te kunnen zien.