Hoe kan ik een vraag beantwoorden?

1. Klik op submenu 'Platform' (wordt standaard geopend bij openen community)
  2. Klik op het tabblad ‘Kennisvragen'
  3. Klik bij de betreffende vraag aan de rechterkant op de tekstballon icoon om te kunnen reageren.
  4. Typ jouw antwoord
  5. Klik op ‘Reageren’ om jouw antwoord definitief te plaatsen

Hoe markeer ik mijn vraag als beantwoord?

Als jouw vraag beantwoord is, kun je het beste antwoord markeren met een ster en daarmee de vraag sluiten en verplaatsen naar het tabblad ‘Beantwoorde vragen’. Dit doe je als volgt:

1. Klik op submenu 'Platform' (wordt standaard geopend bij openen community)
  2. Klik op het tabblad ‘Kennisvragen'
  3.  Klik op jouw vraag om alle antwoorden te bekijken
  4. Kies het beste antwoord door op de ster bij het betreffende antwoord te klikken
  5. Het antwoord zal vervolgens in de 'Beantwoorde vragen' kolom komen te staan

Hoe stel ik een vraag?

1. Klik op submenu 'Platform' (wordt standaard geopend bij openen community)
  2. Klik op het tabblad ‘Kennisvragen'
  3. Klik op de oranje ‘+’ knop rechts onderin
  4. Typ jouw vraag in het eerste vak
  5. Klik op ‘Toevoegen’ om jouw vraag definitief te stellen
  6. Als je vraag  beantwoord wordt, ontvang je een notificatie hierover in 'Mijn berichten' (rechtsboven envelop icoontje).