1. Voor het aanvragen van een account ga je naar de volgende link my.epass.eu Kies 'Aanmelden voor een account
2. Selecteer welke opleiding je volgt ofwel voor welke opleiding de student / A(N)IOS gaat beoordelen
3. Indien je al een EPASS account hebt (bijvoorbeeld vroeger als AIOS) kan er ‘JA’ geselecteerd worden. Je dient wel het e-mailadres te weten wat je destijds hebt gebruikt (indien het een inactief e-mailadres is adviseren we om ‘NEE’ te selecteren.

4. Druk op ‘Account aanvragen’ en vul alle verplichte vragen in

5. Na het aanvragen van het account ontvangt je nog een e-mail om dit te bevestigen.

De accountaanvraag zal als accountaanvraag binnen komen bij de betreffende opleiding. De opleiding zal je accountaanvraag goedkeuren. Na goedkeuring ontvang je de inloggegevens.