1. Elke gebruiker heeft een MY EPASS account waarmee ingelogd kan worden. Wanneer je naar de EPASS login pagina navigeert https://my.epass.eu kan je inloggen met je e-mailadres en zijn wachtwoord.

Afbeelding met tekst, binnen, verschillende
Automatisch gegenereerde beschrijving
2. Indien je problemen ervaart bij het inloggen kun je via 'Kunt u niet inloggen?' je e-mailadres invullen om een nieuw wachtwoord op te vragen. Het wachtwoord wordt verstuurd naar je e-mailadres waar je vervolgens een nieuw wachtwoord kan instellen.

3. Na het inloggen wordt je verder geleid naar je gebruiker Profiel. Je kan meerdere Profielen hebben voor verschillende opleidingen. Door op 'Openen' te klikken van het gewenste profiel kom je terecht in het portfolio.