Hoe kan ik de leeractiviteiten van mijn groep bekijken?

1. Klik op submenu 'Platform' (wordt standaard geopend bij openen community)
  2. Klik vervolgens op het tabblad ‘Leeractiviteit’.
  3. Linksboven zie je informatie over de Community (startdatum en aantal deelnemers en opleiders)
  4. Selecteer een start- en einddatum om de gewenste periode in te stellen
  5. Selecteer met de schakelaar rechtsboven of je het weekgemiddelde of het de totale aantallen wilt zien
  6. Vervolgens wordt de informatie geladen met de activiteiten.