Hoe kan ik op een stelling reageren?

1. Klik op submenu 'Platform' (wordt standaard geopend bij openen community)
    Klik op het tabblad ‘Stellingen’
  2. Klik bij de betreffende stelling aan de linkerkant
  3. Geef vervolgens met het stoplicht aan of je het met het standpunt eens (groen) of oneens (rood) bent of dat je er neutraal (oranje) tegenover staat
  4. Typ je reactie
  5. Klik op ‘Toevoegen’ om je reactie definitief te plaatsen

Let op: pas als jijzelf hebt gereageerd op een stelling, wordt het resultaaticoontje zichtbaar

Hoe bekijk ik het resultaat van reacties op een stelling?

Als jijzelf hebt gereageerd op een stelling, kun je het resultaat bekijken.

1. Klik op submenu 'Platform' (wordt standaard geopend bij openen community)
  2. Klik op het tabblad ‘Stellingen’
  3. Klik bij de betreffende stelling aan de linkerkant
  4. Klik rechts in de desbetreffende stelling op het tekstballon icoontje.
  5. Klik in het verschenen venster om de resultaten in te zien.

Hoe kan ik een stelling plaatsen?

1. Klik op het tabblad ‘Stellingen’
  2. Klik rechtsonder op de oranje‘+’ knop
  3. Typ jouw stelling in het eerste vak
  4. Geef vervolgens met het stoplicht bij ‘Jouw standpunt’ aan of je het met jouw standpunt eens (groen) of oneens (rood) bent of dat je er neutraal (oranje) tegenover staat
  5. Typ jouw argumentatie bij dit standpunt
  6. Klik eventueel op de derde rij om de stelling aan een opdracht te koppelen. Als de stelling niet bij een opdracht hoort, kun je de stelling eventueel wel koppelen aan thema’s
  7. Klik op ‘Toevoegen’ om jouw stelling definitief te plaatsen

Hoe lang blijft een stelling staan?

Een stelling is 20 dagen actief en sluit daarna automatisch. Je kunt de resultaten van een gesloten stelling nog wel inzien via het tabblad ‘Verlopen stellingen’