Hoe verwijder ik een product?




  1. Klik in het menu op ‘Productbeheer’
  2. Open het gewenste tabblad en klik in de regel van het betreffende product op het prullenbak-icoontje aan de rechterkant
  3. Bevestig de verwijdering in het waarschuwingsvenster dat verschijnt door op de knop ‘Verwijderen’ te klikken


Let op! Bij het verwijderen van een product wordt alle inhoud en het product definitief verwijderd; dit kan niet ongedaan worden gemaakt. Gebruikers blijven overigens behouden