Hoe maak ik een product onzichtbaar voor deelnemers (deactiveren)?

  1. Klik in het menu op ‘Productbeheer’
  2. Klik bij het gewenste product op de schakelaar in de kolom ‘Zichtbaar’, deze verspringt dan van ‘ja’ naar ‘nee’
    Het product blijft nu zichtbaar voor de Expert, maar is niet langer zichtbaar (of toegankelijk) voor deelnemers