Hoe maak ik kenmerken voor de deelnemers aan?

1. Klik in het menu op het onderdeel ‘Kenmerken’ (onder de knop 'Inrichting').
  2. Klik op de groene ‘+’ knop.
  3. Voer links in het tekst vak de naam van het gewenste kenmerk in.
  4. In de kolom ‘Type’ kun je kiezen tussen ‘Keuzemogelijkheid’ (deelnemer maakt keuze) of ‘Waarde’ (deelnemer voert zelf waarde in). De meest gekozen optie is ‘Keuzemogelijkheid’, omdat je dan als Expert controle houdt over de kenmerken. Het type ‘Waarde’ geeft de deelnemers namelijk de vrijheid om zelf iets in te voeren waardoor de lijst met kenmerken groeit.
  5. Indien je hebt gekozen voor ‘Keuzemogelijkheid’ kun je in de derde kolom de verschillende keuzes toevoegen die je de deelnemers aan wilt bieden. Iedere keuze zet je op een nieuwe regel. Indien je gekozen hebt voor ‘Waarden’ laat je de derde kolom leeg.
  6. Klik aan de rechterkant op het groene vinkje om het kenmerk op te slaan.