Hoe maak ik een groep aan?

1. Klik in het menu op ‘Gebruikersbeheer’

2. Klik op de knop ‘Groepenbeheer’ en klik aan de linkerkant op de knop ‘Nieuwe groep’ om een groep aan te maken

3. Geef deze een naam door op het invoerveld te klikken en een passende naam in te vullen

Geef de groep een kleur door het bolletje aan te klikken en een kleur te kiezen uit het kleurenpalet

4. Sla de groep op door op de knop ‘Wijzigingen opslaan’ te klikken

Let op: deze groepen zijn bedoeld om alle gebruikers overzichtelijk te kunnen ordenen. Dit staat dus los van de koppeling aan producten