Hoe zet ik gebruikers over van de ene groep naar de andere?

1. Ga naar gebruikersbeheer

2. Klik op groepsbeheer en kies de betreffende groep waar je de deelnemer wil uit verwijderen. Klik de gewenste deelnemer aan en klik op het icoon < om de deelnemer over te zetten. Vergeet niet om op opslaan te klikken.

3. Kies nu de gewenste groep om de deelnemer te plaatsen in de juiste groep. Ga naar de deelnemer en klik deze wederom aan en gebruik icoon > om deze over te zetten naar de juiste groep.

4. Nu zie je de deelnemer in de gewenste groep is verplaatst. Vergeet hierbij ook niet om op OPSLAAN te klikken.

Houd er rekening mee dat je hiermee alleen gebruikers hebt ‘verschoven’ tussen groepen, er is dus niets veranderd in de product koppelingen. Dat betekent dat gebruikers nog dezelfde toegang hebben als voor de wijziging.