Onder Instellingen kunt u de kleuren van de leeromgeving aanpassen aan de kleuren van uw organisatie. U kunt een hoofdkleur (primary) en een ondersteunende (secundary) kleur selecteren.

De hoofdkleur wordt gebruikt voor de balk boven in het scherm,

De ondersteunende kleur voor, o.a. de achtergrondkleur van de tegels op  het dashboard.

U kunt hier ook de teksten van het loginscherm en de welkomsttekst op het Dashboard aanpassen.