Bekwaamheden toewijzen aan afdeling en functie

U kunt als beheerder bekwaamheden toewijzen aan afdeling en functies via de menu-optie Afdelingen → Alle.

Selecteer de gewenste afdeling uit de lijst en kies Bekwaamheden.

• Er wordt een overzicht van de gekoppelde bekwaamheden getoond.

Met de Toevoegen knop , rechtsonder, wordt een nieuwe bekwaamheid toegevoegd.

• Zoek de bekwaamheid op naam

of

• Verklein de selectielijst door een cluster en/of categorie te kiezen voordat de bekwaamheid uit de lijst geselecteerd wordt.

Bewerk de bekwaamheid voor de afdeling

• Selecteer functies, allemaal of per afdelingsfunctie
  • Zet activiteiten aan/uit met de schuifknop aan de rechterzijde van het blok
  • Voeg activiteiten toe
  • Voeg blok toe

Voer beoordelaars is

Bij, met de hand ingevoerde, klassikale theorielessen, skillslabtrainingen en praktijktoetsen worden de "beoordelaars" op deze plek ingevoerd. Dat kan een SSO-groep van beoordelaars zijn of beoordelaars passend bij deze afdeling.

Opslaan met  knop rechtsboven in het scherm