Toolbar verplaatsen

1. Klik op de puntjes links van de toolbar.
  2. Sleep de toolbar naar de gewenste plek.

Toolbar vastpinnen

1. Pin de toolbar vast door op de punaise rechts van de toolbar te klikken. U schakelt het vastpinnen uit, wanneer u de toolbar verplaatst.

Let op

Wanneer u de toolbar vastpint, blijft deze gedurende de volledige tijd dat u werkzaam bent in de e-learning op dezelfde plek staan. Ook wanneer u wisselt van pagina's. De toolbar verplaatst terug naar zijn standaardpositie wanneer u uit het bewerkscherm van de e-learning bent geweest.