Het bewerken van het object (multi)meerkeuzevak met de toolbar is alleen mogelijk in sjabloon 'Geavanceerd'.

Op een pagina kunt u het (multi)meerkeuzevak als object bewerken met de toolbar. U bewerkt dan het vak met de antwoordopties van een vraag.

1. Selecteer het (multi)meerkeuzevak. Dit kan op twee manieren:
    1. Klik links in de menustructuur op het object antwoordopties. Let op, het kan zijn dat u de naamgeving hebt aangepast.
    2. Klik in de lay-out van de pagina op de rand van het vak met de antwoordopties. Let hierbij op dat u niet het vak selecteert om de tekst te bewerken, maar het hele object.
  2. Boven het object (multi)meerkeuzevak verschijnt een toolbar. In de toolbar kunt u verschillende opties kiezen:

OptieFunctie

Nieuw object toevoegen, zoals een mediavak of een tekstvak.

Interacties van deze vraag bewerken.

(multi)meerkeuzevak verwijderen.

Als er meerdere objecten op de pagina staan, het (multi)meerkeuzevak in volgorde van deze objecten vooraan plaatsen.

Als er meerdere objecten op de pagina staan, het (multi)meerkeuzevak in volgorde van deze objecten achteraan plaatsen.

Als er meerdere objecten op de pagina staan, het (multi)meerkeuzevak in volgorde van deze objecten één plek naar voren plaatsen.

Als er meerdere objecten op de pagina staan, het (multi)meerkeuzevak in volgorde van deze objecten één plek naar achteren plaatsen.

Vraag veranderen in een meerkeuze- of een multimeerkeuzevraag.

Lay-out van de pagina-indeling aanpassen.

(multi)meerkeuzevak transparant maken of niet transparant maken.