Tijdens de ontwikkeling van een cursus, kunt u ervoor kiezen de volgorde van de modules aan te passen. Bijv. de eerste module wilt u verplaatsen naar onderen, zodat deze als derde module aan bod komt.

1. Klik op de gewenste module.
  2. Houd de muisknop ingedrukt en sleep de module naar de gewenste positie door de muis naar boven of beneden te bewegen.

Let op!

Als u een pagina naar een andere module wilt verplaatsen, moet u er eerst voor zorgen dat deze module ook 'open' staat door erop te klikken in het linkermenu.

Module 'gesloten'                                                                                                 Module 'open'