Deze functionaliteit is alleen beschikbaar in de sjablonen 'Standaard' en 'Geavanceerd'.

Het is mogelijk om op diverse plaatsen kleuren en lettergroottes in de e-learning te wijzigen.

1. Om het thema te bewerken, klikt u links boven in het uitklapmenu op 'thema'.

2. Als eerste kunt u de lettergrootte van titels en teksten op pagina's aanpassen en de kleur van de achtergrond en de tekst op de bovenbalk (hoofdkleur), onderbalk (voettekst) en navigatiebuttons (navigatie).

3. Vervolgens kunt u ook de kleuren en groottes van letters veranderen van de startpagina (titelblad), instructiepaneel, resultaatpagina (van toets), feedback (op vragen) en hints (op hotspots, als je verkeerd klikt).

4. Wanneer u klaar bent met het bewerken van de kleuren, klikt u op 'terug naar bewerk', om terug te keren naar het bewerken scherm.

5. Om weer terug te gaan naar de standaardkleuren, klikt u op 'herstel en terug naar bewerk'. De kleuren worden hersteld en u keert terug naar het bewerken scherm.