In Online Studio kunt u een pdf-bestand invoegen. Dit kan op twee manieren.

Een link naar een pdf-bestand toevoegen

1. Selecteer de tekst die u als link wilt weergeven.

2. Klik in de toolbar op het document-icoon.

3. U kunt het pdf-bestand op twee manieren uploaden:
    • Klik op ´Klik of sleep hier om te uploaden´ en selecteer het pdf-bestand dat op uw PC staat.
      Wanneer u vervolgens op 'Open' klikt, wordt uw selectie geladen in de Mediabibliotheek.
    • Open de map op uw PC en selecteer het pdf-bestand dat u wilt uploaden. Sleep deze vervolgens naar 'Klik of sleep hier om te uploaden'.
      Wanneer u de muis loslaat, wordt uw selectie geladen in de Mediabibliotheek.

4. Selecteer het pdf-bestand in de Mediabibliotheek en klik op 'Invoegen'.

Een pdf-bestand direct op een pagina tonen

Het is ook mogelijk om een pdf-bestand direct op een pagina te plaatsen. De cursist kan het pdf-bestand raadplegen, zonder deze te hoeven downloaden.

1. Kies voor 'Nieuw Object' op de pagina.
  2. Dubbelklik op het element 'pdf' of selecteer het object en klik op toevoegen.
  3. Klik op 'Selecteer' in de toolbar om een pdf-bestand in het vak te plaatsen.
  4. Klik vervolgens het gewenste pdf-bestand aan.