Een nieuw object toevoegen op een pagina is alleen mogelijk in het sjabloon 'Geavanceerd'.

Op een dynamische pagina's in het sjabloon 'Geavanceerd' kunt u objecten op een pagina toevoegen. Voorbeelden van objecten zijn:

• een mediavak
  • een tekstvak
  • een (multi)meerkeuze antwoordoptiesvak
  • een feedback paneel

U kunt op twee manieren een nieuw object toevoegen.

Optie 1:

1. Selecteer een bestaand object op de laag waarop je een nieuw object wilt toevoegen. In het screenshot is het object 'tekst met titel' op de inhoudslaag geselecteerd.
  2. Klik in de toolbar van het geselecteerde object op 'nieuw object'.
  3. Selecteer het gewenste object en voeg deze toe op de pagina.

Optie 2:

1. Selecteer de laag waarop je een nieuw object wilt invoegen. In het screenshot wordt de inhoudslaag geselecteerd.
  2. Klik het menu van de geselecteerde laag open.
  3. Kies voor 'nieuw object'.
  4. Selecteer het gewenste object en voeg deze toe op de pagina.

Let op!

Staat er al een 'antwoordopties' object op de pagina, dan ziet u bij het toevoegen van een nieuw object geen keuze meer voor een ander 'antwoordoptiesobject'. Verwijder eerst het object 'antwoordopties' op de laag, voordat u een nieuw object 'antwoordopties' invoegt.