Een nieuwe laag aanmaken is alleen mogelijk in het sjabloon 'Geavanceerd'.

U maakt een nieuwe laag aan wanneer u interactie wilt aanbrengen op een pagina. Na een bepaalde handeling, zoals het klikken op een hotspot, verschijnt de nieuwe laag.

Een nieuwe laag maakt u op de volgende manier aan:

1. Selecteer de pagina waarop u een nieuwe laag wilt aanmaken.
  2. Klik op de drie puntjes naast 'verwijder' en klik vervolgens op 'nieuwe laag'.
  3. De nieuwe laag is toegevoegd. Dubbelklik op de nieuwe laag en hernoem de nieuwe laag naar uw voorkeur.

Een nieuwe laag bewerkt u op dezelfde manier als een standaard inhoudslaag.

Tip

Bekijk de supportpagina 'Dynamische pagina in sjabloon Geavanceerd' voor meer informatie over de opbouw van een dynamische pagina vanui