Een bestaande minimodule kunt u eenvoudig bewerken. U kunt bijvoorbeeld een pagina toevoegen/verwijderen of de minimodule inhoudelijk aanpassen.

1. Selecteer de pagina waarop de minimodule zich bevindt.
  2. Dubbelklik op het mediavak. De minimodule wordt geopend.
  3. U kunt nu de minimodule op de gebruikelijke wijze bewerken.

Tip!

U kunt de minimodule ook bewerken door deze te openen via de mediabibliotheek. Wanneer u in de mediabibliotheek de minimodule selecteert, klikt u op 'bewerken'. U kunt nu de minimodule op de gebruikelijke wijze bewerken.