In 'media' kunt u afbeeldingen, documenten en/of video's verwijderen wanneer u deze niet (meer) gebruikt in de cursus. Hiermee houdt u de mediabibliotheek opgeruimd en overzichtelijk.

1. Klik links boven op 'media' om de mediabibliotheek te openen.
  2. Selecteer de afbeelding/document/video die je wilt verwijderen door deze aan te vinken.
  3. Klik op 'verwijderen' in de grijze balk bovenin.

4. Een dialoogvenster verschijnt met daarin de vraag of u zeker weet dat u het geselecteerde item wilt verwijderen. Klik op 'Ja' om te bevestigen.