Voor elke cursus kunt u in de 'media' gemakkelijk en snel al uw visuals, documenten en/of video's toevoegen.

1. Klik op ´media´ om afbeeldingen, documenten en/of video’s toe te voegen.

2. Een nieuw scherm opent. U kunt uw media op twee manieren vullen.
    • Klik op ´Klik of sleep hier om te uploaden´ om afbeeldingen, documenten en/of video´s die op uw PC staan te selecteren.
      Wanneer u vervolgens klikt op 'Open' wordt uw selectie geladen in de media.
    • Open de map op uw PC en selecteer de bestanden die u aan de media wilt toevoegen. Sleep deze vervolgens naar 'Klik of sleep hier om te uploaden'.
      Wanneer u de muis loslaat, wordt uw selectie geladen in de media.

Tip!

De oranje stip in de rechterbovenhoek van de afbeelding/document/video geeft aan dat deze nieuw is toegevoegd aan de media in uw cursus.