Het wijzigen van de lay-out van een pagina is alleen mogelijk in sjabloon Geavanceerd.

Objecten verplaatsen

In het sjabloon 'Geavanceerd' kun je objecten verplaatsen, vergroten en verkleinen op de pagina, zonder de inhoud te verliezen.

Doorloop de volgende stappen:

1. Kies in de toolbar van het object voor 'lay-out'.
  2. U ziet vervolgens de blauwe vakken die de nieuwe positie van het object op de pagina aangeven.
    Selecteer de gewenste positie van het object. Het object verplaatst hier naartoe.

Tekst- en mediavak verplaatsen

Het is bij een tekst- en mediavak ook mogelijk om handmatig de exacte afmetingen in hoeveelheid pixels in te stellen.

Doorloop de volgende stappen:

1. Kies in de toolbar van het tekst- of mediavak voor 'lay-out'.
  2. Het tabblad 'standaard' is automatisch geselecteerd. Klik op het tabblad 'geavanceerd'.

3. Vul handmatig de afmetingen van het tekst- of mediavak in. Klik vervolgens op 'Opslaan'.

Let op

De geavanceerde instellingen zijn alleen te wijzigen bij een tekst- en mediavak, niet bij de andere objecten.

Let op

De range voor de breedte van een tekst- en mediavak = 0 t/m 960 px

De range voor de hoogte van een tekst- en mediavak = 0 t/m 450 px