In Online Studio bestaat de mogelijkheid voor de cursist om per theoriemodule een inhoudsopgave te openen. Hierdoor kan een cursist – met name bij het teruglezen van informatie – makkelijk en snel naar een specifieke pagina binnen een theoriemodule navigeren.

1. Selecteer een theoriemodule. Verschillende opties worden getoond.

2. Klik op ‘inhoudsopgave’. Het venster ‘inhoudsopgave instellen’ wordt geopend.
  3. Open de ‘> Geavanceerde instellingen’. De module met bijbehorende paginatitels (vb. Test1, Test2, Test3, Test4) wordt getoond.
  4. Wilt u bepaalde pagina's niet in de inhoudsopgave tonen, omdat de cursisten hier niet naar terug mogen navigeren, klik dan op het 'oog-icoon' voor de desbetreffende pagina. De pagina's die voor de cursist niet te zien zijn in de inhoudsopgave, worden in Online Studio lichtgrijs.
  5. De naam in de inhoudsopgave hoeft niet gelijk te zijn aan de paginanaam. Wilt u de naam in de inhoudsopgave wijzigen, klik dan op de naam (vb. Test3).
  6. Klik op 'opslaan' om de wijzigingen op te slaan.