Als u de volgorde van de pagina’s op een later moment heeft gewijzigd, of de pagina’s hebt hernoemd, kan het zijn dat de inhoudsopgave geüpdatet moet worden.

1. Selecteer een theoriemodule. Verschillende opties worden getoond.
  2. Klik op de optie ‘inhoudsopgave’. Het venster ‘inhoudsopgave instellen’ wordt geopend.
  3. Open de ‘> Geavanceerde instellingen’.
  4. De module met bijbehoren paginatitels wordt getoond. Rechtsonder in het venster staat de optie ‘herstel inhoudsopgave’. Selecteer deze optie.
  5. De vraag ‘Inhoudsopgave opnieuw genereren?’ wordt getoond. Klik op ‘Ja’.

Op het eerste gezicht lijkt er nu niets veranderd. Klik op opslaan. Open de inhoudsopgave nogmaals om de geüpdatete versie te bekijken.

Tip!

Door het opnieuw genereren van de inhoudsopgave is onder 'globaal' een vink geplaatst bij de optie ‘Open en sluitknop zichtbaar’. Haal deze vink weg, wanneer u een van de volgende e-learningsjablonen met een menu gebruikt: Duurzaam, Modern of Standaard.

Voor update                                                    Na update