Wat kunt u hier precies instellen? 

De inhoudsopgave biedt verschillende geavanceerde instellingen.

Hieronder leest u een beknopte uitleg over wat u precies kunt instellen.

  • Open en sluitknop zichtbaar: Om als cursist de inhoudsopgave te kunnen benaderen moet een knop zichtbaar zijn. Deze knop noemen we het hamburgermenu. Vinkt u de optie 'Open en sluitknop zichtbaar' aan, krijgt de cursist het hamburgermenu te zien en kan hiermee de inhoudsopgave raadplegen. De e-learningsjablonen Duurzaam, Modern en Standaard zijn linksboven al voorzien van een menu. Hier is het hamburgermenu niet nodig, u vinkt de optie 'Open en sluitknop zichtbaar' dus niet aan. 

    Let op!

    Als u de vink laat staan in de e-learningsjablonen Duurzaam, Modern en Standaard wordt linksboven tweemaal een hamburgermenu getoond. Dit is niet gewenst en niet functioneel.

  • Automatisch sluiten na navigatie: Deze functionaliteit zorgt ervoor dat de inhoudsopgave automatisch wordt gesloten als u op een willekeurige knop klikt om verder te navigeren. U hoeft dus niet eerst actief de inhoudsopgave en menu af te sluiten om verder te gaan met de e-learning.

  • Bezocht indicatie zichtbaar: Met deze functionaliteit wordt in de inhoudsopgave met een vinkje zichtbaar welke pagina’s door de cursist zijn bezocht.

  • Bullet zichtbaar: Niet van toepassing. Deze optie niet aanvinken.

  • Actief als link: Deze functionaliteit zorgt ervoor dat wanneer een cursist een pagina selecteert in de inhoudsopgave, hij naar deze pagina navigeert.

  • Na bezocht: Met deze functionaliteit geeft u aan of de links in de inhoudsopgave alleen actief zijn, wanneer de cursist deze pagina’s al bezocht heeft. Wanneer u deze optie aanvinkt, kan de cursist niet via de inhoudsopgave pagina’s overslaan.