Het toevoegen van een hotspotpagina is alleen mogelijk in sjabloon 'Geavanceerd'.

Wilt u dat de cursist kan klikken op een afbeelding voor meer informatie, dan gebruikt u de hotspotpagina. Een voorbeeld:

U maakt als volgt een hotspot aan die linkt naar de extra informatie:

1. Bij 'nieuwe pagina toevoegen' kiest u voor 'Hotspot'.
  2. Deze pagina bestaat uit een mediavak en een tekstvak met titel. De verdeling is 50/50.
    Voeg een afbeelding in waarop de hotspots moeten komen.
  3. Maak links in het menu de laag aan waarnaar de hotspot moet verwijzen.
  4. Kies voor 'Verdiepingslaag tekst 01'
  5. De laag is toegevoegd. Voer de tekst in.
  6. Selecteer de basislaag weer door links op de naam van de pagina te klikken.
  7. Selecteer de afbeelding en kies in de toolbar voor 'nieuwe hotspot'.
  8. Kies voor de blanco hotspot.
  9. De hotspot is nu toegevoegd. Pas eventueel de grootte en positie van de hotspot aan.

Bekijk de supportpagina 'Positie hotspot, verdiepingsdialoog, drijvend tekstpaneel aanpassen' voor meer informatie over het aanpassen van de positie.

10. Om ervoor te zorgen dat bij het aanklikken van de hotspot de juiste laag getoond wordt, selecteert u de hotspot en kiest u in de toolbar voor 'interacties'.
  11. Kies in het interactiescherm in het tweede dropdown menu voor 'Laag tonen'.
  12. Selecteer in het derde dropdown menu de juiste laag.
  13. De hotspot is nu gekoppeld aan de juiste laag.