U kunt verschillende typen pagina's aan uw cursus toevoegen. Om het zoeken naar de gewenste pagina te vergemakkelijken, kunt u de filteropties gebruiken.

1. Kies 'nieuwe pagina'. Rechtsboven in het scherm Pagina toevoegen ziet u twee filteropties.

2. a. Klik op 'Alle sjablonen' om te filteren op paginatype, en selecteer vervolgens het gewenste paginatype.

b. Klik in het zoekvenster om te zoeken naar een specifiek paginatype, en typ de naam van het paginatype.