U kunt verschillende media aan uw cursus toevoegen. Om het zoeken naar het gewenste medium te vergemakkelijken, kunt u de filteropties gebruiken.

1. Dubbelklik op het mediavak van een pagina. De Media Bibliotheek verschijnt, met rechtsboven twee filteropties.

2. a. Klik op 'Alles' om te filteren op mediatype, en selecteer vervolgens het gewenste mediatype.

b. Klik in het zoekvenster om te zoeken naar een specifiek medium, en typ de bestandsnaam in.